Stenbänk  polerad natursten

Stenbänken ger dig en plats där du kan sitta ner, vara nöjd och koppla av. Placera bänken på en plats där du kan sitta och njuta av din grönskande trädgård, en plats att drömma dig bort. Under dagen värmer solen upp bänken, så när du på kvällen ska sätta dig ner så har du en bekvämt uppvärmd bänk. Bänken kan stå ute året runt och kräver mindre skötsel än trädgårdsmöbler i trä. Granitbänkar är ett slitstakt material skapat av skickliga stenhuggare, vilket gör att kvalitén är enastående.

Stenbänk Axel är en bänk i natursten. Bänken har en grå polerad sittyta i båg form. Sidorna och ben har en mer grova struktur. Bänken består av tre delar.


Fakta stenbänk
Längd 100cm
Bredd 40cm
Höjd 44cm
Tjocklek sittyta 8cm
Art.nr B-100-012

Med rätt finish kan du förvandla trädgård till en plats som har en egen persolighet så vi erbjuder ett stort urval av granitbänkar i olika storlekar och utförande. Vi har något som passar alla smaker. Våra stenbänkar passar i din trädgård, i parken eller på kyrkogården.

Tänk på att alla våra bänkar är handhuggda av skickliga hantverkare vilket gör att utseende och storlek på stenbänken kan skilja sig något lite från bilden då varje bänk är unik.
Sten är ett levande material skiftningarna och färgnyans också kan skilja sig från bilden.

« Sortiment stenbänkar