Bänk i natursten polerad

Stenbänken har många bra egenskaper den är hållbar och slitstark och kvalitén är enastående och har dessutom ett vackert mönster. Med våra stenbänkar i natursten kan du skapa en plats där du kan sitta ner och varva ner och beundra din frodiga trädgård, en plats att koppla av på. Under dagen värmer solen bänken hela dagen och när du är redo att sätta dig på kvällen har du en bekvämt uppvärmd bänk. Vår stenbänk kan stå ute på vintern och kräver mycket mindre skötsel än bänkar i trä. Stenbänken är både funktionell och mångsidiga, dom passar i din trädgård, i parken och på kyrkogården, det finns en stenbänk för allt områden.
 

Stenbänk Magnus är en mindre bänk i natursten. Bänken har en ljusgrå polerad sittyta i kombination med grova sidor och ben. Bänken består av tre delar. Passar i din trädgård eller på kyrkogården.

Fakta stenbänk
Längd 75cm
Bredd 30cm
Höjd 43cm
Tjocklek sittyta 8cm
Art.nr B-100-003

Med rätt finish kan du förvandla trädgård till en plats som har en egen persolighet så vi erbjuder ett stort urval av granitbänkar i olika storlekar och utförande. Vi har något som passar alla smaker.

Tänk på att alla våra bänkar är handhuggda av skickliga hantverkare vilket gör att utseende på stenbänken kan skilja sig något lite från bilden då varje bänk är unik.
Sten är ett levande material skiftningarna och färgnyans också kan skilja sig från bilden.

« Sortiment stenbänkar