Stenbänk i natursten

Stenbänk Dante är skapad av skickliga hantverkare som med sin skicklighet får fram en vacker bänk med vacker form och enastående kvalité. En stenbänk ger dig en plats där du kan sitta ner och koppla av. Under dagen har solen värmt upp bänken, så när du är redo att sätta dig och koppla av på kvällen efter en lång arbetsdag har du en bekvämt uppvärmd bänk. En anna fördel med en stenbänk är att den kräver mycket lite underhåll mot bänkar i trä.

Granitbänk Anna är en robust bänk med vacker form  skapad av natursten som gör att bänken passar i alla miljöer Bänken har en polerad grå yta i kombination med grövre sidor och ben. Bänken består av tre delar. Passar i din trädgård, i parken eller på kyrkogården.

Fakta stenbänk
Längd 100cm
Bredd 38cm
Höjd 44cm
Tjocklek sittyta 8cm
Levereras i 3 delar
Vikt ca 120kg
Art.nr B-100-013

Nu kan du förvandla din trädgård till en plats som har en egen persolighet så vi erbjuder ett stort urval av granitbänkar i olika storlekar och utförande. Vi har något som passar alla smaker.

Tänk på att alla våra bänkar är handhuggda av skickliga hantverkare vilket gör att utseende på stenbänken kan skilja sig något lite från bilden då varje bänk är unik.
Sten är ett levande material skiftningarna och färgnyans också kan skilja sig från bilden.

« Sortiment stenbänkar