Stenbänk i natursten

Svart polerad stenyta gör denna bänk mycket praktfull. Vår stenbänk passar i din trädgård, parken eller kyrkogården där du kan sitta ner och ta en avkopplande paus.
 En stenbänk är slitstark och har ett vackert mönster och kvalitén är enastående. Solen värmer upp stenbänken hela dagen, så när du är redo att sätta dig på kvällen har du en bekvämt uppvärmd bänk. Stenbänken har en klassisk modern form och kan stå ute året runt och kräver mycket mindre skötsel än bänkar i trä.

Stenbänk Cilla är en mindre bänk i mörk natursten. Bänken har en svart polerad sittyta i kombination med grova sidor och ben. Bänken består av tre delar. Passar i din trädgård i parken eller på kyrkogården.

Fakta stenbänk
Längd 75cm
Bredd 30cm
Höjd 43cm
Tjocklek sittyta 10cm
Art.nr B-100-002

Med rätt finish kan du förvandla trädgård till en plats som har en egen persolighet så vi erbjuder ett stort urval av granitbänkar i olika storlekar och utförande. Vi har något som passar alla smaker.

Tänk på att alla våra bänkar är handhuggda av skickliga hantverkare vilket gör att utseende och mått på stenbänken kan skilja sig något lite från bilden då varje bänk är unik.
Sten är ett levande material skiftningarna och färgnyans också kan skilja sig från bilden.