Japanska Trädgården

Nu kan du skapa en vacker Japansk trädgård, en plats för lugn och sinnesfrid. Har kan du sitta ner och koppla av. I den Japanska trädgården kombineras dom grundläggande elementen i växter, vatten, och stenar med enkla och raka linjer.
Vi har många olika tillbehör i vart sortimnet för att du ska lycka skapa en egen japansk trädgård.
Japanska tehus kan i många fall kompletteras med belysning, detta ger en fridfull och rogivande intryck i trädgården om kvällen.

" När du själv blir lugn smittar det av på andra i din omgivning. Du finner harmoni och ditt sinne faller till ro."

Harmoni i den japanska trädgården skapas med dom enkla elementen runda stenar, japanska tehus, porlande vatten och vackra växter.
Låt desigen vara enkel och liten. En enkel typ av en japansk trädgård är ett stenparti som består av dekorsingel och stenar samt växter. Denna trädgård innehåller inget vatten och är utformad för att skildra berg och floder. Sand och dekorsten kan krattas i ett speciellt mönster, detta är tänkt att symbolisera floden medan stenar placeras på sanden för att symbolisera bergen i kombination med minityr klippta barrväxter. Vi hoppas att vårt stora sortiment av produkter att skapa din Japanska trädgård.

japansk trädgård

Hos oss finner du många olika typer av japanska granithus som tex Shizendou, Rokkaku Yukimi, Tengi Gata, Kodai Yukimi, Kasuga och olika Pagoder. Se vårt utbud »

Här hittar du flera värdefulla tips och råd när du ska skapa din japanska trädgård, vi hoppas vi kan hjälpa dig att få en egen japansk trädgård. Mer tips »