Vi har ett stort utbud av trädgårdskonst, vattenstenar, granitbänkar, japansk trädgård och andra tillbehör samt det där lilla extra för din trädgård.
 



Japansk trädgård

Den japanska trädgården kombineras dom grundläggande elementen i växter, vatten och stenar med enkla rena linjer. Japanska granithus kallat även för tehus som i många fall kan kompletteras med en belysning, detta ger ett fridfullt och rogivande intryck i den japanska trädgården på kvällen

Mer »



Porlande vattenstenar

Det finns en vattensten och fontänsten för varje trädgård och offentlig miljö! Du behöver inte göra om hela trädgården för att få en vattensten att passa in och lite rogivande vatten nära dig. Oavsett vilken granitvattensten du väljer kan du vara säker på att den varar för evigt.


Mer »



Fågelbad i granit

Fågelbadet lockar fåglarna till trädgården för ett svalkande bad. Trädgården blir levande med småfåglar och kvittrer och de tackar dig genom att äta skadegörare som bladlöss och mumsande larver. Våra fågelbad är delvis polerade eller grovhuggna i granit, ett riktigt hantverk.


Mer »



Terazzo figurer

Trädgårdsfigurer i modern design, tillverkade i svart terazzo. Våra figurer kan dekorera din trädgård, men du kan även använda figuren som en inredningsdetalj i ditt hem. Passar utmärkt både utomhus som inomhus. Våra figurer är tillverkade i terazzo.


Mer »



Granit bänkar


Robusta handgjorda stenbänkar i högsta kvalité i natursten. Stenbänken ger en plats för avkoppling att drömma sig bort på när du sitter och njuter av din trädgård.
Trädgårdsbänkarna finns flera färger, modeller och finish så vi har den rätta bänken för dig.
En granitbänk är huggen och bearbetad för hand i natursten vilket gör att hållbarheten är oändlig.



Skulpturer


Skulpturer och statyer var mycket vanligt i svenska hem och parker under 60 talet, detta gör idag att figurena är mycket populära och eftertraktade. Vi är mycket glada att vi kan erbjuda dig som kund vår stora samling av stayer och kan dela med oss av denna vackra trädgårdskonst till dig,



Trädgårdsfigurer

Vår trädgårdskonst har ett uttryck och figurerna har en detaljerad fram och baksida. Trädgårdsfigurerna ger dig ytterligare valmöjligheter till en ännu persoligare trädgård och mjukar upp intrycket och bidrar till iögonfallande detaljer i din trädgård. Det ska vara lätt att sätta sin egen prägel på trädgården. Nu är det din egen fantasi som sätter gränserna. Våra figurer kan stå ute året runt.


Mer »



Fontänskålar

Fontänfat är ett trevligt sätt att skapa i din trädgård eller uteplats. Skålarna passar utmärkt i din trädgård eftersom användningsområdena är många, dom kan fyllas med vatten eller dina favoritväxter. Kombinera din vattenskål med en fontänpump som passar i flera av våra vattenskålar


Mer »

Trädgårdssten
Övrigt

Trädgårdskonst
Rost »

Trädgårdskonst
Belysningsstenar »

Äntligen kan du skapa en magisk plats i din trädgård.

Vår trädgårdskonst är skapade av passionerade och kreativa hantverkare.
 

Ibland kan trädgården kännas lite stel, vacker trädgårdskonst representerar oss hur vi skulle vilja skapa och smycka vår trädgård. Vi samlar vacker trädgårdskonst från hela världen, men vi har även egen desig och vackra hantverksföremål som tillverkas lokalt. Vet man var den kommer ifrån så vet man att man har koll på kvalitén.
Den största utmaningen när vi väljer vacker trädgårdskonst är den rätta balancen mellan traditionellt hantverk och design.

Vi har noga utvalda produkter i vårt sortiment, för vi vet precis hur mycket glädje det ger för våra kunder ! Tänk att allt är möjligt för då blir det möjligt.

När du läser detta är du antingen en av många som kommer upptäcka vår breda utbud av produkter till din trädgårdsdamm och spännande figurer till din trädgård. Vårt sortiment växer för varje år, idag är vi en av Sveriges största butiker med många spännande och unika produkter. Vi hjälper dig som kund att skapa din dröm i din egen trädgård, med ett varierat utbud av produkter till din trädgård med ditt dammprojekt, eller smycka din trädgård med underbar trädgårdskonst eller varför inte ta med vatten in i rummet med något av våra underbara akvarium.

Tänk att allt är möjligt för då blir det möjligt. Välkommen till vår butik!

Vatten i trädgården

Dammprodukter i stort sortiment, här finner du allt för att förverkliga din dröm. Vatten i trädgården.

Unika produkter i sammarbete med välkända leverantörer.

Dammprodukter »